پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

شروط باکو برای بازگشایی سفارتخانه در تهران

در سالگرد حادثه حمله یک فرد مسلح با انگیزه شخصی به سفارتخانه جمهوری‌ آذربایجان، وزیر خارجه این کشور دو شرط برای بازگشایی سفارتخانه‌ باکو در تهران مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان جیحون بایراموف که ماه گذشته در خصوص بازگشایی سفارتخانه کشورش در ایران ابراز امیدواری کرده بود، امروز (شنبه) دو شرط برای ازسرگیری فعالیت سفارتخانه‌اشان در تهران مطرح کرد.

 

وبگاه «آذرنیوز» گزارش کرد، بایراموف در جمع خبرنگاران در خصوص حادثه حمله سال گذشته یک فرد مسلح به سفارتخانه باکو در تهران گفت: «چنین رفتارهایی در روابط بین‌الملل غیرقابل قبول است».

 

وی سپس در خصوص احتمال بازگشایی سفارتخانه جمهوری آذربایجان در ایران ادامه داد: « اول، در خصوص این حمله تروریستی انجام شده تصمیمی گرفته شود. دومین شرط این است که باید تضمین امنیت کامل سفارتخانه باید داده شود وما کاملاً‌ باید از این قضیه اطمینان حاصل کنیم».

 

این اولین باری نیست که وزیر خارجه جمهوری‌ آذربایجان چنین اظهاراتی را مطرح می‌کند، وی پیش از این ماه گذشته نیز گفته بود: «طرف آذربایجانی انتظار دارد عامل این جنایت با اشد مجازات تنبیه شود. همزمان، امنیت سفارت ما در ایران نیز بایستی به طور کامل تضمین شود.»

 

تحقیقات در خصوص پرونده حمله به سفارتخانه جمهوری آذربایجان در هفتم بهمن ماه سال گذشته نشان می‌دهد که این فرد با انگیزه شخصی به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران حمله کرده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار